תנועת השומר הצעיר מסכמת את קייטנת הקיץ 2019

בערב מושקע ומרגש, בנוכחות ראש העיר אבירם דהרי, מנהל רשת המתנ"סים אמיר בן

שמחון ומנהלת אגף צעירים ונוער אודליה סבג- הגיעה לסיומה קייטנת הקיץ הייחודית

של תנועת השומר הצעיר

אמש (יום ד'), הגיעה לסיומה קייטנת הקיץ של השומר הצעיר. זו השנה השלישית בה זוכה התנועה לקיים ערב סיכום מאז חזרה לפעילות מחודשת בעיר קרית גת.

בטקס הסיום המרגש לקחו חלק ראש העיר אבירם דהרי שברך את הנוכחים, מנכ"ל רשת המתנ"סים אמיר בן שמחון, החניכים והוריהם והמדריכים הנרגשים.

הקייטנה, שמתקיימת מידי שנה במרכז הלמידה והנוער העירוני תחת אגף החינוך, מובלת על ידי גרעין הנח"ל העירוני של קרית גת ומהווה פרויקט מרכזי עבור החיילים בשיתוף עם הקהילה, הילדים והנוער. בקרית גת קיים צוות בן 27 מדריכים ומדריכות מכל רחבי הארץ, שבחרו להוביל את "הקייצת" דווקא בעיר קרית גת, לעסוק בחינוך ולהקנות ערכי דרך ארץ ואהבת חינם.

לקייטנת השומר הצעיר אופי חברתי-ערכי בעל דגש על בניית קבוצה, גיבוש ויצירת קשר ייחודי חברתי בין החניכים. השנה, התמקדה הקייטנה בנושא "קייצת ישראלית" וכללה פעילויות ספורט ישראליות, יצירה ישראלית, המצאות ופיתוחים ישראלים, העליות לארץ ישראל ופסיפס העדות ממנה בנויה האוכלוסייה הישראלית.

גל, רכזת התנועה בעיר מבקשת להודות בשם צוות החיילים והמדריכים לעיריית קרית גת, אגף החינוך והמתנ"ס על השותפות, האמון, הדחיפה קדימה והרצון להוביל את תנועת השומר הצעיר יחד בקריית גת. על התמיכה מאחורי הקלעים וההתמודדויות הכרוכות בקבלה של תנועת נוער חדשה לעיר.

למנהלות והרכזות בבתי הספר על הפעילות השוטפת לאורך השנה והקשר החם והמחבק של החיילים.
חברי התנועה מוקירים ומעריכים את השותפות הנרקמת מזה שלוש שנים של פעילות התנועה בעיר.

נתראה בקיץ הבא!