קרית גת מוקירה ומצדיעה לפצועי צה"ל במערכות ישראל ופעולות האיבה

היום (א' 21.11.21), יום ההוקרה הרשמי לפצועי צהל ונפגעי פעולות האיבה - מצדיעה העיר קרית גת ותושביה לפצועים ומוקירה את פועלם למען האומה והארץ.
בתי הספר התיכונים קיימו היום פעילויות בנושא:

תלמידי תיכון אורט תעופה וחלל שמעו הרצאה מפי פצוע צהל שי גנון לוחם סיירת גולני.
תלמידי תיכון אורט מאיר ביקרו חיילים פצועי צהל בבתיהם וחילקו להם עוגות.
תלמידי אורט גרוס השתתפו בהרצאות של פצועי צה"ל הילאל ביסאן ואסף פרלמן.
תיכון אורט כמי גת במסגרת שיעורי חנ"ג קיימו התלמידים פעילות גופנית תחת פציעה ומוגבלות פיזית במקביל לשיח הוקרה לפצועים ואזכור פצועי צה"ל הספורטאים הפארא אולימפיים והישגיהם הכבירים.

רבקה בוזגלו מנכ"לית העירייה: תלמידי התיכונים בקרית גת ציינו את היום בפעילות חינוכית עשירה, מידי שנה מקיימת העירייה ערב הוקרה ומפגש לפצועי צהל תושבי העיר והאזור בשיתוף סניף השלוחה העירונית
בהובלת זאב פרקש, המסייע לפצועים במיצוי זכויות ובכל סיוע אחר.
הסניף המקומי עומד לרשות הפצועים והמשפחות  מידי יום ב' בשבוע בבית וקס במס' טלפון 0526670076
המזרקה בשער העיר תואר הערב לכבודכם באור ירוק כחלק ממיזם ההזדהות הארצי בשיתוף צה"ל.
תושבי העיר קרית גת מאחלים לפצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה בריאות טובה ומחבקים אותם באהבה.