קרית גת אומרת תודה לבנות השירות הלאומי

מוקירים:

עיריית קרית גת והיחידה להתנדבות עירונית אומרות תודה

לבנות השירות הלאומי

בשבוע שעבר (יום ג') בהובלת היחידה להתנדבות עירונית ובמעמד מנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו,

נערכה מסיבת הוקרה עירונית לבנות השירות הלאומי שהתנדבו במהלך השנה החולפת במסגרות השונות

ברחבי העיר.

לאורך כל השנה, בנות השירות הלאומי מתנדבות במסגרות ובגופים שונים ברחבי העיר, ביניהם: אגף הרווחה, מתנ"סים, גני החינוך המיוחד, בתי הספר היסודיים, "והדרת"- עבודה מול קשישים, משפחות שכולות ונוער. המסיבה, שהתקיימה בהובלת מנהלת היחידה להתנדבות, מרטין ממו, נערכה במתחם "תרבות יהודית" וביקשה להוקיר ולהעריך את פועלן של בנות השירות, שנעשה לרוב בצניעות גדולה ובמקצועיות רבה.

במסיבה לקחו חלק רכזות בנות שירות לאומי בת עמי, רכזת תכנית אחווה ובנות בית צאלה גואטה ורכזת גרעין משימתי עטרה בלמס. בנות השירות הלאומי קיבלו תעודות ושי וזכו לקחת חלק בסדנת קינוחים מיוחדת שנערכה עבורן.
הבנות הנרגשות סיפרו על החוויות שעברו לאורך השירות וסיפרו על רוח ההתנדבות והחשיבות שלה והבטיחו להעביר זאת הלאה למשפחה ולחברים.

מנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו ביקשה להודות לבנות שבחרו לקחת חלק בשירות הלאומי ולנסות ולהאדיר אוכלוסיות נחלשות.
מרטין ממו, מנהלת היחידה להתנדבות ברכה את הבנות וביקשה להודות לראש העיר אבירם דהרי שמלווה בחום את מערך ההתנדבות הקרוב לליבו, למנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו על העשייה למען תושבי העיר, למנכ"ל רשת המתנ"סים אמיר בן שמחון שמסייע ככל שניתן במשאבים לרווחת המתנדבים, למנהלת אגף הרווחה רונית זיקרי על הסיוע והעשייה למען אוכלוסיות רווחה בעיר וכן לתקציבאית הרווחה אורית הרוש על שיתופי הפעולה המבורכים.

תודות שמורות לרכזות בנות השירות הלאומי עם הליווי המקצועי והמסור ששם מול עיניו את טובת הבנות והסיוע לאוכלוסייה ועל שיתופי הפעולה הפוריים והנכונות לעזור ולסייע.

יישר כח!