העדכון היומי 13.1.22

העדכון היומי: למעלה מ-300 מאומתים ביום ואנחנו ממשיכים בעשייה היומיומית - הפנינג ט"ו בשבט בגיל הרך והמשך שדרוג התשתיות בשדרות העצמאות

בחסדי השם, הקורונה מציבה בפנינו אתגרים מורכבים ביותר בהתמודדות עם המשימה העיקרית שלנו - שמירה על הרציפות התפקודית העירונית:

✅ הפנינג ט"ו בשבט היום במרכז מריאן לגיל הרך החל מהשעה 17:00 - הציבור מוזמן בשמחה ובזהירות.

✅ ממשיכים בשדרוג התשתיות בעיר הותיקה והפעם - שדרוג תשתיות הניקוז בשדרות העצמאות כחלק מפרוייקט התשתיות הענק - טיילת הבוסתן - בעלות של כ-12 מיליון ש"ח.

✅ מתחם "הדרייב-אין" (בחנייה שבין רובע הבנים לאצטדיון) לבדיקות אנטיגן מוסדי יפעל היום ע"י מד"א החל מהשעה 10 בבוקר ועד השעה 10 בלילה. שימו לב!! המתחם משרת גם את הולכי הרגל.

✅ מתחם אשכול הפייס לבדיקות pcr יפעל היום החל מהשעה 12 ועד השעה 8 בערב.

✅ היום אנו מעניקים את בריכת השופטים (גדעון בן יואש 10) לשימושם של איחוד הצלה לצורך הקמת מתחם בדיקות אנטיגן (בתשלום) כחלק מההיערכות העירונית להפעלת זכיינים נוספים (בהנחה שהם יקבלו ככל הנראה במהלך הימים הקרובים אישור לפעול באזור הדרום מטעם משרד הבריאות). ימי ושעות הפעילות יפורסמו גם בדף העירוני וגם בפרסומי איחוד הצלה. שימו לב!! עד לקבלת אישור משרד הבריאות יפעל המתחם הזה רק עבור הנבדקים בתשלום.

✅ ביום שלישי הקרוב אמורה להתקיים ישיבת מועצת עיר לאישור פרוייקטים חשובים בעיר. בשל המצב ביקשנו את אישורם של כלל חברי המועצה לקיום הישיבה בזום (נדרשת הסכמה של כל חברי המועצה). הישיבה תשודר כרגיל בשידור חי בדף הפייסבוק העירוני.
אנו ממתינים להתייחסותם של כלל חברי המועצה ונעדכן בהתאם.

הנתונים הבוקר:
1,562 - חולים