סטודנטים ומתנדבים ממשיכים לפקוד את בתי הוותיקים בעיר

ביוזמת מרכז הצעירים תנופה והקרן לידידות, יצאו 43 סטודנטים בני העיר לפקוד את בתי הותיקים בעיר ובני הדור השלישי המתגוררים בדירות עמידר וחילקו להם 400 ערכות חורף מפנקות הכוללות כירבוליות ותווי זהב לקניות.

החלוקה התבצעה בשני סבבי בוקר וערב והסטודנטים ישבו עם התושבים, הנעימו את זמנם ווידאו שאין להם כל מחסור בתקופה מאתגרת זו.
הסטודנטים מתנדבים במהלך כל השנה במסגרת תכניות מפעל הפיס בארגון מרכז הצעירים תנופה. מנהלת המרכז אודליה סבג מסבירה: מאז תחילת משבר הקורונה התגייסו הסטודנטים שלנו והם לא מפסיקים להתנדב למען הקהילה אם בחלוקת סלי מזון, ערכות ותווי קניה לבני הדור השלישי, אם בחלוקת ערכות משחק ויצירה לילדים עם צרכים מיוחדים וכמובן מובילים בהצלחה את הפרוייקט העירוני "אף אחד לא נשאר לבד" ומקפידים להתקשר לכל תושב מעל גיל 60 ולוודא כי לא חסר להם דבר. ישר כח לסטודנטים שלנו שמלמדים אותנו בכל יום על החוסן הקהילתי וההתגייסו למען האחר".

בחלוקה סייעו גם מתנדבי איחוד הצלה סניף קרית גת. הקשישים והסטודנטים היו נרגשים מאוד מהמעמד והודו על ההזדמנות לשבור מעט את שגרת הסגר עם ביקור מחמם לב. נאחל להם בריאות איתנה!

מתנדבי מרכז תנופה- סטודנטים יוצאים לחלק ערכות חורף לוותיקים

מתנדבי איחוד הצלה מחחלקים ערכות