מתחילים שנה חדשה במלוא העוצמה

השבוע, במעמד מ"מ מקום ראש העיר עמי ביטון והממונה על הרווחה וחבר המועצה זלמן הכט,

התקיימו טקס הוקרה לשותפים של מרכז וטקס הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה

מרכז עוצמה, הינו שירות ייחודי של אגף הרווחה, הנותן מענה לתושבים בתחומי מיצוי הזכויות, תעסוקה וכלכלת המשפחה תחת היחידה לעבודה קהילתית.

טקס ההוקרה לשותפים במרכז המקיים בנוכחות הרב עמי ביטון, ממלא מקום ראש העיר, הרב זלמן הכט הממונה על אגף הרווחה, רונית זיקרי מנהלת אגף הרווחה בעיריית קרית גת וכן נציגים ושותפים נוספים מתוכניות הפועלות בשיתוף פעולה פורה עם המרכז, ביניהם:
עמידר בקהילה, המרכז למשפחות, חברת חשמל, הוצאה לפועל, נושמים לרווחה ועוד..

במהלכה של הרמת הכוסית הוקרנה מצגת שסקרה את פעילותו ותרומתו הרבה של מרכז עוצמה לאורך השנים, מרגע הקמתו ועד היום.

המרכז, פועל בעיר כבר 5 שנים, במהלכם רקם שותפויות פרויקטים וקשרים אשר תורמים ומסייעים להעצמתו של התושב ולהנגשה של השירותים עבורו. המרכז עובד בגישה קהילתית מערכתית ופועל לשינוי המצב הנתון תוך ראייה רחבה ולא לשם פתרון נקודתי של בעיה.

אנו מאחלים להם המשך שנה פורייה, מלאה בעשייה ברוכה, ענפה ומוצלחת.