משפחות יד לבנים מקבלות את השנה החדשה ומתכוננות לקראת פתיחת המבנה החדש

20.9.22

משפחות יד לבנים קרית גת מקבלות את השנה החדשה ומתכוננות לקראת פתיחת מבנה יד לבנים העירוני

אמש (ב'), התכנסו המשפחות השכולות, משפחות יד לבנים קרית גת , בספרייה העירונית להרמת כוסית חגיגית לרגל ראש השנה. במשך כל השנים נפגשו המשפחות בספרייה העירונית וכעת הן נערכות לעבור למשכנן החדש בבית יד לבנים העירוני והמרשים שצפוי להיפתח מיד אחרי החגים.
מנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו, המשמשת יו"ר הועד המנהל של יד לבנים בקרית גת, המלווה את המשפחות זה שנים רבות בתמיכת ראש העיר אבירם דהרי, בירכה את המשפחות לשנה טובה ומתוקה וציינה בהתרגשות כי "המפגשים איתכם משפחות יקרות מסבים לי בכל פעם עונג מיוחד. אלה מפגשים בהם אני מרגישה שאני בין משפחה חמה ומלוכדת." המנכ"לית סיפרה על תהליך הקמת בית יד לבנים שצפוי להיפתח אחרי החגים: "הייתם שותפים לתכנון ולכל שלב שעברנו והבית הזה שיקום הוא למענכם משפחות יקרות ולמען זכרם של הבנים והבנות. אני מאחלת לכם, עוד הרבה שנים של בריאות טובה, הרבה שמחות ושגרה ברוכה, יחד עם זכרון הבנים שמלווה אותנו כל הזמן".

יו"ר יד לבנים קרית גת, גבי עמר נשא גם כן דברים וציין שהוא שמח לפגוש את כולם לאחר תקופה ארוכה בה נבצר מהם להגיע ולהיפגש בשל נסיבות משבר הקורונה. מנהלת רשת הספריות העירונית גליה כנעני ברכה את המשפחות וציינה את השמחה הכפולה עם פתיחת הספרייה המחודשת שעברה שיפוץ מסיבי שכלל התאמות בטיחות ונגישות ועם הפתיחה בקרוב של מבנה הקבע – יד לבנים: "שיפוץ הספרייה ושדרוג החללים בה כדוגמת חדרי העיון לסטודנטים ובניית מבנה יד לבנים לא היה מתאפשר לולא תמיכתו של ראש העיר שלנו מר אבירם דהרי אשר נושא עידוד הקריאה ואהבת הספר וכן הנצחת כלל חללי העיר והסביבה הינה בראש מעיניו ועל כך אנו רוצים לומר לך תודה ענקית, זה ממש לא מובן מאליו. אני רוצה להודות למנכ"לית העירייה וליו"ר יד לבנים, למנכ"ל רשת המתנ"סים, אמיר בן שמחון על הסיוע והתמיכה לכל אורך השנה ולליווי של שוש ברבי וצוות הספרייה המסור.

את הערב חתם מופע מרגש של הזמר דורון מזר אליו הצטרפו בשירה המשפחות ויתר הנוכחים. חג שמח ושנה טובה ומתוקה!