מרכז תנופה דואג לכם לעתיד מבטיח

מרכז תנופה דואג לכם לעתיד מבטיח!

בפרויקט ייחודי של מרכז תנופה, במסגרת תחום ההשכלה הגבוהה, ביקרו תושבי העיר במרכז היצור של מפעל אינטל בפארק התעשייה קרית גת.

הביקור התקיים בשבוע שעבר ולקחו בו חלק 35 צעירים בגילים 20-30 שבאו להיחשף למקצועות ראליים ולסביבת עבודה טכנולוגית.
במסגרת הביקור שמעו המשתתפים הסבר על הגעת המפעל הבינלאומי לישראל ולקרית גת, על סוגי הטכנולוגיה במפעל וכן הסבר מרתק על הליך הייצור.

עוד קיימו סיור בעקבות תהליך היצור ונחשפו למגוון האנושי של עובדי החברה. בסיומו של הסיור התקיים פאנל בו לקחו חלק מהנדסים, הנדסאים, עובדי מחלקת משאבי אנוש ונציגים ממפעל HP, אשר חשפו את המשתתפים למקצועות ההנדסה הרלוונטיים לעבודה במרכז הייצור, ביניהם: הנדסת חומרים, הנדסת מכונות, הנדסה כימית ועוד..
הצעירים שלקחו חלק בסיור הייחודי הקשיבו קשב רב להסברים השונים. חלקם סיפרו כי הם קיבלו ידע רב וכלים שיעזרו להם בגיבוש החלטה עתידית הנוגעת לבחירת תחום הלימוד אותו ירצו ללמוד בעתיד.

אם גם אתם מתלבטים בנוגע לבחירת לימודים אקדמיים, אנו מזמינים אתכם להגיע למרכז תנופה ולהנות השירותים שהמרכז מציע עבורכם.
ניתן לפנות לרכזת השכלה גבוהה שושי אסקיאס בטלפון: 08-6875055
או בכתובת המייל: haskala.gat@gmail.com

אנחנו מבקשים להודות למפעל אינטל קרית גת על האירוח החם והלבבי, על ההרצאות המעשירות והמלמדות וכן על התרומה בהעצמה והשכלה בקרב צעירים בקרית גת.