מעל 5,000 תושבים בפסטיבל הבירה של קרית גת

ביום ה' התקיים בכיכר פז פסטיבל הבירה של קרית גת, שמשך אליו אלפים מתושבי

העיר שבאו להנותמטעימה של מעל ל- 40 סוגי בירות שונים, דוכני מזון ומוסיקה טובה.

הערב התקיים בשיתוף עיריית קרית גת, רשת המתנ"סים, מרכז תנופה לנוער ולצעירים,

ישפרו סנטר קרית גת וקניון לב העיר.

כיכר פז נצבעה ביום חמישי האחרון בצבעי חג וקושטה בתאורה חגיגית, דוכני בירה ממבשלות מקומיות וארציות פקדו את כר הדשא והציעו לתושבים מגוון רחב של מעל ל-40 סוגי בירות שונים, דוכני מזון ופוד טראקס עמדו לשירות התושבים, פינות ישיבה רבות ובמה מרכזית שעליה הופיעו להקת אוברטון ואליעד נחום שהלהיבו והרקידו את הקהל עם מיטב הלהיטים- והתושבים הצביעו ברגליים. מעל 5,000 תושבים לקחו חלק בערב הקסום שהשאיר בהחלט טעם של עוד.

את הערב פתח האומן המקומי נוריאל חדד שעשה חימום ללהקת אוברטון שעלתה מיד אחריו ושרה קאברים ללהיטים משנות ה: 80-90 שהקפיצו את הקהל.
ובמופע המרכזי- אליעד נחום עם מיטב הלהיטים שלו.

במהלך ההופעה עלה בן העיר, איתי מרסקי, לשיר עם אליעד את שיר השנה "מסע". איתי המוכשר ריגש את אליעד ואת הקהל בקולו הנעים, שר ורקד עם אליעד והגשים חלום.

ראש העיר, אבירם דהרי אמר: "שמחתי לראות אתכם מגיעים בהמוניכם לפסטיבל הבירה, שהתקיים באווירה האינטימית והחמה של העיר קרית גת. כשאתם מפרגנים זה נותן לנו מוטיבציה לעשות עוד ועוד. אני מאחל לתושבי העיר גמר חתימה טובה".

אמיר בן שמחון, מנכ"ל רשת המתנ"סים ברך את הקהל לשנה טובה ומסר כי כולו תקווה להמשך שיתופי הפעולה הפוריים ושפסטיבל הבירה יהפוך למסורת עירונית. כמו כן הודה לראש העיר אבירם דהרי, למנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו ולכל השותפים על העשייה המבורכת.

החגיגה לא מסתיימת כאן! לתושבי העיר צפויים עוד שני פסטיבלים גדולים שיתקיימו בחודשים הקרובים:

- פסטיבל מפעלים מבפנים שיתקיים בחול המועד סוכות והפך כבר למסורת רבת שנים של העיר קרית גת. סיורים במפעלים, פעילויות מהנות לכל המשפחה וכמובן- נתן גושן בהופעה בלתי נשכחת!

- פסטיבל בראש אחר- פסטיבל של שלושה ימים גדושים בצחוק והומור עם מיטב הסטנדאפיסטים: שלישיית מה קשור, שלומי קוריאט, חנה לסלאו, ננסי ברנדס, שימי תבורי ועוד רבים וטובים.. פעילויות אינסוף לילדים ולמשפחה- והכל במחיר מצחיק!
מהרו להבטיח את מקומכם ולרכוש כרטיסים.

לעדכונים נוספים ניתן לעקוב בדפי הפייסבוק של עיריית קרית גת ורשת המתנ"סים או ליצור קשר במספרי הטלפון: 08-6620862/3

גמר חתימה טובה לכולם!