מסכמים שבוע של ספורט בקרית גת

מסכמים שבוע של ספורט בקרית גת!

כמה מבורכת החזרה לשגרה ופי כמה כאשר היא מצוינת בשבוע ספורט ישראל בקרית גת!

עיריית קרית גת, רשת המתנ"סים העירונית, רשות הספורט והמחלקה לבריאות הציבור בעירייה קיימו שבוע רווי בפעילויות ספורט מהנות לכל הגילים: בפארקים, במגרשים, באולמות הספורט, במסלולי ההליכה ושבילי האופניים- במרץ ובנשימה מוסדרת חוזרים לחיים בקרית גת!

במסגרת תכנית "אפשרי בריא" התקיימו שיעורי טאי צ'י בפארקים ברחבי העיר, שיעורי פלדנקרייז התקיימו בבית וקס, הרצאות בנושאי תזונה בריאה התקיימו במספר מועדונים ברחבי העיר וכן שיעורי ריקוד לנשים מהמגזר החרדי.

נבחרת ההתעמלות האומנותית בניהולה של גילה צ'רניאק קיימה תחרות לפתיחת האביב בסימן של חזרה לשגרה. בתחרות לקחו חלק תלמידות המועדון, תושבות העיר קרית גת, אשר הפגינו ביצועים מרשימים אודות לשעות הרבות בו הן משקיעות באימונים בחוג. בסיומה של הפעילות קיבלו הבנות מדליות בהתאם לדירוג שלהן בתחרות.

מרכז חוגי הטניס העירוני, בניהולו של המאמן סטס נחימוב, קיים פעילות רחבה להורים וילדיהם. הילדים התנסו יחד עם הוריהם במשחקי טניס משותפים. בסיומם חולקו גביעים ומדליות למשתתפים.

קבוצת הריצה "גמאני רצה בקרית גת", המורכבת מנשים מתמודדות / מחלימות ממחלת הסרטן, נהנו מערב שיא בחוף ניצנים. במהלכו רצו על החוף, קיימו פעילות יוגה ונהנו מכיבוד עשיר ובריא. בתום הפעילות הוענקו להן בנדנות ממותגות, מתנת רשות הספורט העירונית.

נבחרת האושו, בניהולה של ילנה גלקר וולוביק, חתמה את השבוע עם תחרות אושו של תלמידי הנבחרת הקרית גתית- אשר השאירו את הנוכחים פעורי פה עם ביצועים מרשימים וחליפות ססגוניות וצבעוניות. הביצועים המרשימים זיכו את הנבחרת בגביעים ומדליות.

אמיר בן שמחון, מנכ"ל רשת המתנ"סים העירונית אמר: "כמידי שנה אנו מקיימים את שבוע הספורט של ישראל עם שלל אירועי שיא. השנה, התקיים שבוע זה בסימן של שמחה ואופטימיות בצד החזרה המלאה לשגרה לאחר התמודדות עם נגיף הקורונה. אני מזמין את כלל התושבים להירשם לשלל החוגים אותם מציעה לכם רשות הספורט העירונית לצורך שמירה על אורך חיים בריא".

לפרטים נוספים על החוגים הנכם מוזמנים לפנות לרשות הספורט העירונית בטלפון:
08-6874625.