מלגות הצטיינות לסטודנטים מצטייני דיקן מהפקולטות המובילות בארץ

ברכות ל-19 הסטודנטים והסטודנטיות מצטייני דיקן, תושבי העיר קרית גת, על קבלת מלגות הצטיינות על סך 1500 ש"ח מטעם עיריית קרית גת ואגף הצעירים.
הסטודנטים ובני משפחותיהם נפגשו עם ראש העיר אבירם דהרי, שוחחו עימו על מסלולי הלימוד והחוויה האקדמית, קיבלו טיפים חשובים לעתיד וגם שמעו סקירה על התפתחות העיר והקליטה המסיבית של זוגות צעירים המבקשים להתגורר בקרית גת ולגדל את ילדיהם בסביבה חינוכית מצויינת.

הסטודנטים הודו לעירייה על המלגה וציינו את הליווי המתמשך של מרכז הצעירים תנופה. מרביתם של הסטודנטים הם מצטייני דיקן בפקולטות להנדסה, מדעי הטבע, מדעי הרוח והחברה, ניהול, הוראה ומשפטים. שתיים מהם, לירון אסרף ואסתי טולדו, הן דוקטורנטיות באוניברסיטת בן גוריון ויתר המצטיינים הם סטודנטים לתואר ראשון ושני.
הנוכחים ציינו בהתרגשות את תודתם לראש העיר ולעירייה על המחווה והיוזמה המבורכת וכמה היא משמעותית עבורם לעידוד המצויינות וקידום הנגישות של תושבי העיר להשכלה גבוהה.

מנהלת אגף נוער וצעירים אודליה סבג ציינה כי זוהי השנה השניה שבה מוענקות מלגות הצטיינות לסטודנטים תושבי העיר. מלגה זו מצטרפת למגלת 10,000 השקלים לכל סטודנט שפעיל בקהילה למען אוכלוסיות הקשישים והנוער : "אגף הנוער והצעירים מלווה את תושבי העיר כבר משנות הלימודים בתיכון במטרה לחשוף בפניהם את עולם ההשכלה הגבוהה ובמטרה לעודד אותם להשתלב בעתודה, באקדמיה ומאוחר יותר בתארים המתקדמים והנתונים מרשימים: למעלה מ-2000 סטודנטים מקרית גת לומדים ועושים חייל במוסדות להשכלה גבוהה, באוניברסיטאות ובמכללות המובילות בישראל.
הערב נחתם בסשן צילומים של המצטיינים ובקרוב תוכלו לראות אותם בקמפיין מיוחד שיתנוסס בשלטי החוצות בעיר – ישר כח ודרך צלחה!

צילום: Meira Gurai Raz