למען ילדי קרית גת ולתפארת מדינת ישראל

מתגעגעים לגן, חוגגים עצמאות ונערכים לחזרה מדורגת לשגרה.

ראש העיר אבירם דהרי ומוריה זגורי יור המרחב בהסתדרות המורים והגננות סיכמו במשותף לקיים היום מפגשי גננות עם ילדי הגנים לרגל יום העצמאות:

3000 ילדי מעונות היום וגני הילדים בקרית גת הוזמנו היום ומחר, לאורך שעות היום - לגני הילדים למפגש עם הגננות והמטפלות.

מוריה זגורי: אני מבקשת להודות לגננות המסורות שנענו והגיעו בשמחה לגנים ,לציין את חג העצמאות ולשמח את הילדים.
הגננות פגשו את הילדים תוך שמירת כללי המרחק, וההגיינה הנדרשים.
הגננות קיבלו את ילדי הגנים בחיוך, לחיצת מרפק והעניקו להם שי -דגל ו"פטיש עצמאות".
הילדים הנרגשים הגיעו עם הוריהם לגנים שקושטו בדגלי לאום ודגלי העיר קרית גת ,פגשו בגננות שהבטיחו לילדים כי ממש בקרוב, הם צפויים להיפגש שוב ולחזור לשגרה.

יואל רחמים מנכל מרכז מריאן אמר: היוזמה העירונית המרגשת היא תוצאה של שיתוף פעולה בין העירייה ומרכז מריאן והסתדרות המורים והגננות , אני מבקש להודות לראש העיר אבירם דהרי למנכלי"ת העירייה רבקה בוזגלו ולמוריה זגורי יו"ר המרחב בהסתדרות המורים והגננות שאיפשרו לילדי העיר לצעוד לגנים היום ,לציין את חג העצמאות ולהתכונן לחזרה המבורכת לשגרה בעה בקרוב.
חג עצמאות שמח להורים ולילדים ולכל תושבי העיר קרית גת.