ברכת שנה טובה לבני המשפחות השכולות

אמש, כמידי שנה, נפגשו נציגי ארגון יד לבנים המקומי עם בני המשפחות השכולות לקראת

השנה החדשה.
המפגש התקיים בספרייה העירונית, במעמד מנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו ומנכ"ל רשת המתנ"סים

אמיר בן שמחון, במהלכו הופיעה הזמרת והיוצרת רבקה זוהר

עשרות משתתפים הגיעו אמש לספרייה העירונית בקרית גת לחלוק כבוד למשפחות השכול מהעיר ולהרים יחד עמם כוסית לכבוד השנה החדשה הבאה עלינו לטובה. את הערב הנעימה עם שיריה המוכרים והאהובים הזמרת המיתולוגית המוערכת,
בת גילה של המדינה ומי ששרה בלהקת חיל הים את השיר "מה אברך" ועוד שירים רבים וטובים- הזמרת רבקה זוהר.
הקהל הנרגש שר יחד עם הזמרת וזו הוקסמה מהיחס החם והאוהב שקיבלה מן הקהל.

גליה כנעני, מנהלת רשת הספריות בקרית גת, אשר מארחת את המשפחות עד לסיום הליך הבניה של בית יד לבנים הנמצא בשלבי בנייה מתקדמים, ברכה את הנוכחים וביקשה להודות לראש העיר אבירם דהרי, למנכ"לית העירייה רבקה בוזגלו ולמנכ"ל רשת המתנ"סים
אמיר בן שמחון על האוזן הקשבת והסיוע לכל אורכה של השנה. כמו כן ביקשה להודות לגב' אילנה בוים, יו"ר יד לבנים, על שיתוף פעולה פורה והקשר ההדוק לשם קיום ערבי תרבות למשפחות השכול בספרייה.

יו"ר יד לבנים, אילנה בוים, ביקשה לברך את עיריית קרית גת, את הנוכחים ואת צוות הספרייה של שיתוף הפעולה הפורה וההיענות המידית לבקשותיהן וצרכיהן של המשפחות השכולות.

לאורכה של השנה מקיימים בספרייה העירונית, בעבור משפחות השכול, מגוון רחב של אירועי תרבות לילדים ולמבוגרים כאחד, סדנאות כתיבה, מפגשים, קורסים ועוד..

אנו מאחלים למשפחות השכולות שנה מבורכת ומוצלחת, מלאה בבשורות טובות ורגעי שמחה.