אירועי הקיץ בקרית גת נפתחו בהופעה מרגשת של בניה ברבי

אירועי הקיץ בקרית גת נפתחו בכנס המתגייסים

עם הופעה מרגשת של בניה ברבי

מאות צעירים השתתפו בכנס המתגייסים העירוני שהתקיים השבוע באמפיתאטרון קרית גת. אגף נוער וצעירים תנופה בעיריית קרית גת הצדיע לצעירי העיר העומדים בפני הגיוס לצה"ל והפיק ערב יוצא מן הכלל כשבשיאו הופעה של הזמר הפורץ והאהוב בניה ברבי.

באי הכנס נהנו מדוכנים רבים שפוזרו ברחבי האמפי, דוכני מסגרות שנת שירות ומכינות קדם צבאיות ואף זכו לקבל מתנה מעירייית קרית גת – תיק גב ענק ומפנק ממנו נהנו מאות צעירי העיר בשנים האחרונות כמתנה לקראת גיוסם. במסגרת הערב נערכה גם הגרלה נושאת פרס שובר 500 שקלים מתנת ריקושט סניף אשקלון. על הכיבוד העשיר במתחם היו אמונים מתנדבי האגודה למען החייל שמלווים את מרכז תנופה כבר שנים רבות ודואגים לפנק את המתגייסים בדוכני אוכל טעימים במיוחד.

ראש העיר אבירם דהרי שלח את ברכתו לצעירים ואיחל להם הצלחה: "אתם השגרירים שלנו בכל יחידה בה תשרתו, עלו והצליחו!".

מנהלת אגף נוער וצעירים בעיריית קרית גת, אודליה סבג הוסיפה: " כידוע לכם, תהליך ההכנה לגיוסכם לצה"ל באמצעות אגף נוער וצעירים מתחיל במסגרת התיכונים בעזרת חיילי פרק המשימה וחיילות התרבות התורניות הפועלות מול רכזות החינוך החברתי בתיכונים. כולכם זוכים לתכנית הכנה מקיפה ואיכותית בנושאי חיזוק חוסן, גיוס לצה"ל, הליכי מיון והכנה לקראת הצו הראשון. תכניות משרד הבטחון כמו "הדרך החדשה" ו"זינוק בעליה" מלוות אתכם בכדי לאפשר לכם למצות את היכולות שלכם בעת הגיוס לצה"ל וכמובן במהלך השירות. אני מבקשת להודות למי שסייע בהפקת ערב המתגייסים העירוני: ראש העיר אבירם דהרי, רשת המתנ"סים המלווה את האירוע, עובדי אגף נוער וצעירים המלווים אתכם צעירי העיר מחטיבות הביניים, דרך הגיוס וכמובן לאחר מכן ולשותפים שלנו לדרך משרד הבטחון, מנהל חברה ונוער, יחד למען החייל, יחידת מיטב ומדור קהילה בלשכת הגיוס. מאחלים הצלחה רבה לכולכם ונשמח לסייע לכם גם בעתיד בעת השחרור ולאחריו".

עוד נשאה דברים הגברת אסתר וייס מעמותת "יחד למען החייל" שברכה את הצעירים. גם להקת חיל חינוך הנעימה את הערב בשירה וריקוד בטרם עלה אל הבמה הזמר האדיר בניה ברבי שריגש מאוד את הנוכחים בשיריו.
כאמור, כנס המתגייסים הוא אירוע פתיחת הקיץ הבא עלינו לטובה. עוד צפויים בקרוב מסיבת בריכה עם הופעה של אופק אדנק לצעירים, אירוע שירת ההמונים הראשון בקרית גת ועוד שלל פעילויות ומתחמי אתגר ומולטימדיה שיתקיימו בשכונות העיר. לקראת סוף הקיץ כמיטב המסורת תתקיים עיר הנוער עם תחרות הפזמונוער והופעות ענק של מרגי ונועה קירל!

מצפים לראותכם!