אגף נוער וצעירים תנופה בשירות הסטודנטים בקרית גת

השבוע התקיים בתנופה יריד מלגות לסטודנטים וצעירים המעוניינים להתחיל מסלולי למידה באקדמיה, באוניברסיטאות ובמכללות. ביריד השתתפו עשרות צעירים שנהנו מהרצאה מרתקת בנושא התנהלות כלכלית לסטודנטים- "איך לעבור את שנה א' בשלום" עם המרצה עדי לנדאו מעמותת "עת לדעת".

לאחר ההרצאה התקיים יריד מלגות בהשתתפות נציגים ממלגת אייסף, פר"ח, נטועים, עתידים לתעשייה, צוערים לשלטון המקומי, לגעת ברוח, תכנית מושל, מלגת "סודקות את תקרת הזכוכית, מלגות עמידר וית"ד, מכללת אחווה ומכללת ספיר, תחום תעסוקה ותכניות מיוחדות נוספות הפעולות במסגרת מרכז תנופה לצעירים בקרית גת. רכזת השכלה גבוהה הציגה במסגרת היריד את המעטפת הרחבה לה זוכים הפונים למרכז תנופה בנושא ההשכלה גבוהה והסבירה כי המעוניינים יוכלו להשתתף בהרצאות מעוררות השראה, בכתות לימוד לסטודנטים בתקופת המבחנים ("המחרשה"), ניתן לקבל ייעוץ לגבי מלגות באופן פרטני וכן סיוע באפשרויות למימון הלימודים ולהשתתף גם בסדנאות לשיפור מיומנויות למידה ויש מקום גם למי שממש רוצה להתחיל ללמוד אבל לא יודע מה – ייעוץ והכוונה, קורסי פסיכומטרי מסובסדים ועוד.

ראש העיר אבירם דהרי, ביקר ביריד ונפגש עם המועמדים ללימודים גבוהים, איחל להם הצלחה רבה בשנת הלימודים הקרובה וציין כי עיריית קרית גת תמשיך לתמוך בסטודנטים תושבי העיר באמצעות מלגות ותכניות סיוע כחלק מעידוד הנגישות להשכלה גבוהה עבור צעירי העיר.

מנהלת אגף נוער וצעירים תנופה אודליה סבג הוסיפה ואמרה: "מרכז תנופה ימשיך להוביל  ליזום ולקדם שותפויות נרחבות בכדי לסייע לכל צעירי העיר ללמוד להתפתח ולרכוש השכלה. אנו עושים זאת שנים רבות בהצלחה עם כלל השותפים פר"ח, מפעל הפיס, קרן גרוס, משרד הביטחון, היחידה להכוונת חיילים משוחררים, קרן אייסף, עתידים לתעשייה, הישגים להייטק ועוד. אני מזמינה כל  אחד שחולם ללמוד ולרכוש השכלה גבוהה להגיע אלינו לפגישת ייעוץ ולקבל את מירב הסיוע בדרך לקבלת התואר".

למעוניינים בפרטים נוספים ובסיוע וליווי להגשת מסמכים למלגות ניתן לפנות לשושי אסקיאס, רכזת השכלה גבוהה תכנית "הישגים" במרכז תנופה לנוער ולצעירים בטלפון: 08-6811871.