נבחרת האגרוף של קרית גת ממשיכה לצבור הישגים מרשימים בארץ ובחו"ל

דוד חרמץ שוב קוטף מדליה בטורניר אגרוף בינ"ל בליטא ומאור רוזנוב וניב רחמים הרשימו מאוד באליפות ישראל לנערים בנצרת.
ראש העיר, אבירם דהרי, הזמין את האלופים ללשכתו, בירך אותם וציין כי עיריית קרית גת תמשיך לעמוד מאחוריהם ולתמוך בהם בדרכם לצמרת האגרוף בישראל ובעולם. המאמן והמנהל המקצועי דוד קוגן ציין כי מועדון קרית גת הוא אחד המועדונים המובילים והחזקים ביותר בארץ.

בפגישה שקיים בלשכתו, נפגשו ראש העיר אבירם דהרי ומנכ"ל רשת המתנ"סים אמיר בן שמחון, עם ספורטאי מועדון האגרוף ששבו באחרונה מתחרויות בארץ ובחו"ל: דוד חרמץ, המתאגרף הראשי של המועדון, זכה בהישג מצויין בטורניר הבינ"ל שהתקיים בליטא וזכה במדליית הארד לאחר שהשתתף בקרבות טורניר בינ"ל בהשתתפות 19 מדינות. מאמנו, דוד קוגן, מסביר כי הטורניר משתווה ברמתו לאליפות אירופה.

עוד נפגש ראש העיר, עם שני המתאגרפים הצעירים מאור רוזנוב (38.5 ק"ג) אלוף הארץ ועם ניב רחמים (50 ק"ג) סגן אלוף הארץ, מקום שני. השניים השתתפו באליפות ישראל לנערים שהתקיימה בנצרת וניצחו 6 מתוך 7 קרבות. מאור רוזנוב נחשב למתאגרף המוביל בארץ לגילו (14) ומתכונן בימים אלה לאליפות אירופה וניב רחמים ינסה את כוחו בנבחרת ישראל השנה.

בקרוב תתקיים אליפות הארץ לנוער בה ישתתפו נציגי המועדון דוד חרמץ (56 ק"ג) ועומרי מיכובר (64 ק"ג) ומיד לאחר מכן תתקיים אליפות הארץ בקדטים בה ישתתפו יגאל פרלוב (50 ק"ג) ומישל יוספוב (66 ק"ג).

נאחל להם הצלחה רבה בהמשך הדרך.