מאות בני נוער השתתפו ביריד התעסוקה לנוער בקרית גת

השבוע התקיים במרכז הלמידה העירוני, יריד תעסוקה לנוער המבקש לעבוד בימי הקיץ  ולהיפגש עם מעסיקים פוטנציאליים.

יריד התעסוקה בהובלת מחלקת הנוער באגף הצעירים ואגף החינוך, הוא נקודת שיא בתהליך שעברו בני הנוער בקרית גת במהלך השנה האחרונה וכלל הדרכות נרחבות של מועצת הנוער, שהוכשרה ע"י הנוער העובד והלומד, במטרה להנגיש לתלמידים מידע על זכויותיהם כעובדים צעירים. בהדרכות למדו התלמידים כיצד להימנע מניצול ע"י מעסיק ולהכיר טוב יותר את הזכויות שלהם גם אם מדובר בעבודת קצרות טווח.

ביריד התעסוקה לקחו חלק מעסיקים רבים בהם: אקשן פארק, לי-בר, קאנטרי ארבע העונות, הדרכת קייטנות, כח אדם דנאל, BBB, מתן-פון, מעבדות סלולר ועוד. במקום גם התקיימה עמדת הרשמה לצורך בניית מאגר מידע של בני נוער המחפשים עבודה לטובת מעסיקים ובני נוער שלא הצליחו להגיע ליריד וכן עמדת הדרכה לשם כתיבה נכונה של קורות חיים- עמדה אחת מקוונת בה סייעו חיילים לבני הנוער ועמדה נוספת שתופעלה ע"י לשכת התעסוקה.

מחלקת הנוער ואגף החינוך מזמינים את בני הנוער המעוניינים בסיוע בכתיבת קורות החיים, לפנות בפייסבוק או באינסטגרם למחלקת הנוער ואלו ישמחו לעמוד לרשותם בכל עת.  במחלקת הנוער ביקשו להודות למרכז הלמידה העירוני על אירוח היריד ולאגף שפ"ע על הסיוע בהקמת העמדות.

לפרטים נוספים ניתן לפנות למחלקת הנוער בטלפון: 08-6620885