ברכות ל-17 הקצינים החדשים בני העיר קריית גת

ממשיכים במסורת: אמש, (6.12) העניק ראש עיריית קריית גת אבירם דהרי את ברכתו לקצינים ולקצינות החדשים בצה"ל ובכוחות הביטחון, בני העיר קריית גת והעניק להם מחשב נייד בלשכתו.

המיזם "מחשב לכל קצין" פועל באמצעות מרכז הצעירים "תנופה" מטעם אגף נוער וצעירים. משנת 2010 ועד היום קיבלו למעלה מ200 קצינות וקצינים מחשבים ניידים.

הקצינות והקצינים החדשים הגיעו ללשכת ראש העיר יחד עם משפחותיהם, שם נפגשו עם ראש העיר, אבירם דהרי ועם מנהלת אגף נוער וצעירים אודליה סבג. ראש העיר סיפר לקצינים ומשפחותיהם על התפתחותה של העיר קריית גת, על פרוייקט המלגות לצעירים ולסטודנטים ועל הפעילות הנרחבת של מרכז הצעירים תנופה. הקצינים הציגו את עצמם, סיפרו על היחידות בהן הם משרתים ומסלולי הקצונה והיכן למדו בקריית גת.

ראש העיר ציין כי מספר הקצינים, תושבי העיר, ממשיך לעלות מדי שנה וכי עיריית קריית גת שמחה לעודד צעירים לבחור במסלולי קצונה ושירות משמעותי בצה"ל וכן מעודדת השתלבות המועמדים לגיוס בתוכניות כמו עתידים, מגשימים וכד'.

איחולי הצלחה לקצינים החדשים בצה"ל, עלו והצליחו!