אבק של כוכבים מפסטיבל נוער 2017

רגע לפני סיום החופש הגדול אלפי בני נוער נהנו באירוע שיא של שלושה ערבים מדהימים בפסטיבל הנוער השנתי באמפיתיאטרון. הפסטיבל מתקיים מזה שלוש שנים בניצוחן של מחלקות הנוער, תרבות ואירועים ברשת המתנסים העירונית.
הפסטיבל התקיים בחסות עיריית קריית גת ובתמיכתו של ראש העיר מר אבירם דהרי. מארגני הפסטיבל מחלקות  התרבות, הנוער העירונית ומחלקת אירועים ברשת המתנסים העירונית, לא חסכו גם השנה והביאו לנוער המקומי אומנים מהשורה הראשונה שהלהיבו את הקהל.
הפסטיבל החל ב- 27.8, לבמה עלו אביאור מלסה, קטריקס ודורון שפתחו את  החגיגה עם מלא אנרגיות. דיג'יי JuVi ניצח על הערב במקצועיות בלתי נלאית המעוררות התפעלות. מבחינתנו הדובדבן שבקצפת הם הכישרונות הצעירים פרי טיפוחיו של המאסטרו אבי כוכב שצמחו ממש כאן בעיר. הזמרים והזמרות עלו במהלך שלושה ימים לבמה וגרמו לקהל להתרגש מהביצועים של הטאלנטים המקומיים.
יום שני לפסטיבל נפתח עם מופע סוחף ודרמטי של אומני הפירומניה שגרמו לכולם מיד להיכנס לגרוב הנכון לקראת הציפייה לבאות. בהופעה של עידו בי וצוקי רחבת האמפיתיאטרון כבר הייתה מלאה עד אפס מקום. הצמד נתן הופעה של יותר משעה ולא הסתפק בכך, מיד לאחר המופע האומנים הצטלמו עם הילדים ובני הנוער הנרגשים והעניקו להם רגעי אושר שלא ישכחו כל כך מהר. שיא הערב היה כשהקהל בשאגתו הרעיד את האמפיתיאטרון עם עלייתה של נועה קירל לבמה.
היום האחרון והמסכם הוא המיוחד ביותר, אותו הנחתה בחן רב מור אטיאס. כידוע, מדובר בתחרות הפזמנוער, מסורת בת 39 שנים, הטובה והמוכרת כל כך שמוכיחה במשך עשור רביעי שקריית גת התברכה לה בכישרונות רבים, בעיקר בתחום הזמרה. מרכז השירה של אבי כוכב ממשיך לטפח ולהצמיח כאן דורות של זמרים מוצלחים.
רגע לפני ההכרזה על הזוכים בתחרות ירד מפלס המתח ואפשר לכולם להשתחרר, זה היה בדיוק הטיימינג המושלם לעלייתו לבמה של סטפן, שבשיר "הרקדן האוטומטי" צביקה פיק כנראה התכוון בדיוק אליו.

אנו מברכים את הכוכבים של פזמונוער 2017:
במקום הראשון- איילון אלקיים עם השיר "זה מסוכן".
במקום השני - נועה בן חמו
במקום השלישי - עידו חי כהן.
בתואר תגלית השנה של קריית גת זכו: ליהי בוטבול ואורי שיטרית.
חביב הקהל הוא אושר צבי, ילד בן 12 שפשוט שבה את לב הקהל והשופטים. ותלמידה מצטיינת: קורל בוזגלו.
לאחר הכרזות הזוכים, חלוקת הגביעים וסיום מוצלח לתחרות עלה לבמה איתי לוי הגדול.
לסיכום, אלו היו שלושה ימים גדושים ומלאים באומנים, כישרונות צעירים, מוזיקה טובה ורגעים בלתי נשכחים. אנו רוצים להודות, בראש ובראשונה לראש העיר אבירם דהרי שאפשר לכל הדבר הזה להתקיים. למר דודו בן לולו סגן ראש העיר אשר תומך רבות בפעילות הנוער בעיר, לגברת רבקה בוזגלו יושבת ראש דירקטוריון רשת המתנ"סים. למר אמיר בן שמחון מנכ"ל רשת המתנסים, למנהלת מחלקת הנוער העירונית הגב' בת אל רויטל אליה ולכל עובדי מחלקת הנוער, למנהלת מחלקת התרבות הגב' נורית אזרד ומנהלת האירועים הגב' אוריה אריס.
תודה גדולה למנחי הערבים יו"ר מועצת הנוער הרשותית נועה גוזלן ולצידה ניב דיין עובד מחלקת הנוער, וכן למור אטיאס שנחתה את היום השלישי וביצעו את ההנחיה בצורה מקצועית, שנונה וייחודית רק להם.
תודה גדולה למר אבי כוכב מנהל מרכז עירוני לשירה ברשת המתנ"סים.
תודה לכל האומנים שליוו אותנו בימים האלה, לצוותי האבטחה, לחברת האבטחה ניצנים, צוותי המשטרה וצוותי מד"א.
נתראה בשנה הבאה שוב עם מלא אומנים, כישרונות צעירים חדשים וקהל אדיר ומיוחד שלנו.
בהצלחה לכל התלמידים בשנת הלימודים החדשה!